Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe Lisesi

shapshal

Öne çıkan mesajlar

fenerbahçe lisesinin süperine/düzüne giden biri var mı? veya tanıdığı olan? nasıldır yani eğitimi nasıldır ortamı nasıldır bilgi verebilir misiniz?[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

sen mi gidiceksin?[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

eğer düz liseye gidicek olursam burayı düşünüyorum ama pek bi bilgim yok yani gidicem demiyorum bilgi alma amaçlı sordum.[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

tmm bak şimcik,fenerbahçe lisesi bildiğin gibi cadde lisesi olduğu için ''tikky'' oalrak tabir ettiğimiz gereksiz insan sayısının çıkluğuyla bilinir.ama bu lisedeki tikkyler bağdat caddesindeki diğer okulların ki gibi it kopuk değildirler.
tabiki iy kopuk tipler var ama bulaşmicaksın zengin züppeleri çoğunlukta olan bi okul ama iyi arkadaşlıklarda kurabilirsin tabi.
daha detay için özel msg dan konuşalım forum kurralları söyliyeceğim şeylere el vermie bilir ''siyasi'' olay bakımından.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Sosyal ağlarda paylaş

eğitim bakımındn soruosan gitme derim. ilkokul arkadaşım vardı oraya giden bu sene mezun oldu ama fbl mezunu olmaktan utanıo. ayrıca yazlıktan da bi arkadaşım var orda şu an da dersanede bi arkadaş var ikisi de okuldan ve tikkylerdden bıkmışlar.. okuldaki istisnalardan olarak onlar da memnun değil.. diğer seçeneklerin ne bilmiorum ama fblye gitme amacın sadece cadde gençliği olursa diğer seçeneğinin üstüne çıkar bnce[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Valeron, 03 Eylül 2004 20:26 tarihinde demiş ki:
evet bayağa eskiymiş cunku şimdiki gibi benim gibi bir adamin cevresi bile ki öz kuzenim dahil olmak üzere Milliyetci Genclik Takiliyor . O yüzden arka koyuyolar . anlatabildim mi ?

bewnde bunu kassetmiştim

valeron senin arkan nie o tarz adamlar ki?[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Sosyal ağlarda paylaş

yorum yok:D[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Sosyal ağlarda paylaş

geldim geldim :)
hah ben zengin züppelerinden nefret etmeme rağmen it kopuk kavgacı tiplere 10000 kat yeğlerim. bu yönü yani beni çok da kötü etkilemese gerek..zaten geldiğim okul da bu tip insanlarla dolu olduğu için çok bi deişiklik yaratacağını sanmıyorum :D

siyasi konulardan işte siyasi kavramlardan bahsettik ama yani ben bu işlerle pek ilgilenmediğim için (pek-hiç arası desek) çok bi sataşma veya tartışma çıkcağını sanmam.

ha tabiiki burda söylenmeyen 1000 tane iyi/kötü yanı vardır ama şimdilik bi kötü yanı yok gibi...grom sanırım fb lisesindeydi zor falan diodu ama lise 1 de zaten zor..bakalım ee başka başka :P[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Sosyal ağlarda paylaş

meraketme onlar bişekilde bulaşır sana,ulabildiğince uzakdur derim.milliyetçi tayfa yanına gelip ''sen kesin goministsindir'' geyikerli yaparsa fln mümkün olduğunca lattan almaya çalış :)[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Sosyal ağlarda paylaş

ya orayı düşünmüyorum deil düz liseler hakkında pek bi bilgim yok habiye yahşinin iyi olmadıını (bazı yönlerdn neyse) duydum onu hiç düşünmüyorum..fb olabilir göztepe vs. bilmiyorum tam yani sadece fb deil genel olarak düzgün nereler var[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm nerden başlasam bilmemki...

Fenerbahçe Lisesi bildiğiniz üzerede adından kaybeden bir lisedir.

6-7 sene önce Tahir Arslan'ın müdürlük zamanında bir cinayet işlendi ve bütün okul kadrosu yenilendi.Olayı kısaca özetlersek;kız meselesi.

19 Mayıs gösterilerinde ve Kasdav yarışmalarında en çok kavga çıkartan ve en çok dayak yiyen lise.Örnek:Geçen sene Kasdav'da FB Lisesi'nden kaç kişi dövdük hatırlamıyorum.

Tikky bir okul ayrıca özenti yuvası.Timberland,Barbour kardeşliği dediğimiz şeyler burada başlamıştır.Okuldan sonra Cadde,Morgan,Alchera,Barracuda,Wax lafları çok duyulur.

Eğitimine gelince beş para etmez.Zamanına yazık.

Okul tuvaletlerinde ve okul bahçelerinde çok sigara içilir.Bol bol öğretmen dövülür.Bol bol araba çizilir.

Okulun tek artısı sosyal etkinlikleridir.

İhsan Kurşunoğlu Göztepe Lisesi'ne de değinmek istiyorum.Abim oradan mezundur.Eskiden harbiden Kadıköy'ün en zor ve en güzel okuluydu.Eğitimi anadolu lisesi tadındaydı.Müdürü Abdülrezzak Çiçek'tir.Halen adam ölmedi ve ayakta :)

İhsan Kurşunoğlu'da şu son 2 senedir Ülkücü batağına düştü.Ülkücü batağı derken özenti Ülkücü'lerden bahsediyorum.Asla ülkücü'ye laf etmem ANKARA'lıyım çünkü.

Sana tavsiyem;Şenesenevler Lisesi,Cıngıllıoğlu Lisesi,Suadiye Lisesi...[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki:
benim bi kusum war sapasaglam
hemde kocaman

Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün."
Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum."
| ?Laistragon? | | My Photos |
Sosyal ağlarda paylaş

walla sayısız belaya girdim ama şunu unutma fenerbahçe lisesi'ndekilerin çoğu fısssss!!!!

böle görüntücüler.lam de höt desinler.[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki:
benim bi kusum war sapasaglam
hemde kocaman

Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün."
Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum."
| ?Laistragon? | | My Photos |
Sosyal ağlarda paylaş

Hey hey durun bakalım. Ben bu sene FBL den mezun oldum. Bazı arkadaşlarımız yok şu şöyle bu böyle atıp tutmuşlar. Bazı fısların olduu doğru ama genelde en iyi okullardan biri. Mekan,ortam vs vs herşey chok ii. Tavsiye ederim...

Not: Bu arada kızları da harika... =)[signature][hline]<---------------------------------------------------->
<-- Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Web Design -->
<----------- Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... ---------->
<---------------------------------------------------->

[Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 04 Eylül 2004 10:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...